Worstmakerij

Slagerij Jan Rodenburg is een ambachtelijke slagerij en worstmakerij, dat betekent voor u dat wij ons vlees zelf uitzoeken en verwerken tot het stukje vlees dat u uiteindelijk bij ons koopt. Onze vleeswaren maken wij veelal zelf, dus de achterham bij onze collega in bv Brummen kan iets anders smaken dan die bij ons. Maar al onze producten zijn vervaardigd volgens oeroude traditie.

Wij hebben een moderne, goed uitgeruste slagerij en worstmakerij, hetgeen een vereiste is om aangesloten te mogen zijn bij het worstmakersgilde. Wij worden regelmatig gekeurd op verschillende onderdelen binnen het bedrijf. Van hygiëne (HACCP) tot vernieuwingen in onze vlees- en worstproducten.

Als u dus bij ons in de winkel komt bent u er van verzekerd dat wij alles in het werk zullen stellen om u te voorzien van een goed stukje vlees of vleeswaren. Bij een goed stukje vlees hoort ook een goed advies, daarom kunnen onze medewerkers u voorzien van een goed bereidingsadvies of recepten voor complete maaltijden.

Gildenieuws
Vandaag
16.2°C
lichte regen
Wind: west 3 m/sec
dinsdag
24°C
woensdag
23°C
2x Speklappen op de barbecue
De speklap is een echte klassieker voor op de barbecue. Marineer ze op 2 manieren! ... de bereiding »
Recept v/d Week
Widget_25_26_2x_speklappen_op_de_barbecue
bereidingstijd 20 min

Openingstijden

MaandagMa 08.30 uur t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.30 uur t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.30 uur t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.30 uur t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.30 uur t/m 18.00 uur
ZaterdagZa 08.00 uur t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m