Worstmakerij

Slagerij Jan Rodenburg is een ambachtelijke slagerij en worstmakerij, dat betekent voor u dat wij ons vlees zelf uitzoeken en verwerken tot het stukje vlees dat u uiteindelijk bij ons koopt. Onze vleeswaren maken wij veelal zelf, dus de achterham bij onze collega in bv Brummen kan iets anders smaken dan die bij ons. Maar al onze producten zijn vervaardigd volgens oeroude traditie.

Wij hebben een moderne, goed uitgeruste slagerij en worstmakerij, hetgeen een vereiste is om aangesloten te mogen zijn bij het worstmakersgilde. Wij worden regelmatig gekeurd op verschillende onderdelen binnen het bedrijf. Van hygiëne (HACCP) tot vernieuwingen in onze vlees- en worstproducten.

Als u dus bij ons in de winkel komt bent u er van verzekerd dat wij alles in het werk zullen stellen om u te voorzien van een goed stukje vlees of vleeswaren. Bij een goed stukje vlees hoort ook een goed advies, daarom kunnen onze medewerkers u voorzien van een goed bereidingsadvies of recepten voor complete maaltijden.

Gildenieuws
Vandaag
17.3°C
vrijwel onbewolkt
Wind: zuid 3 m/sec
vrijdag
19°C
zaterdag
19°C
Kip op blik
Doordat de kip op een blik met bier staat blijft hij goed sappig. Eet smakelijk! ... de bereiding »
Recept v/d Week
Widget_33_34_kip_op_blik
bereidingstijd 20 min

Openingstijden

MaandagMa 08.30 uur t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.30 uur t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.30 uur t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.30 uur t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.30 uur t/m 18.00 uur
ZaterdagZa 08.00 uur t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m