Worstmakerij

Slagerij Jan Rodenburg is een ambachtelijke slagerij en worstmakerij, dat betekent voor u dat wij ons vlees zelf uitzoeken en verwerken tot het stukje vlees dat u uiteindelijk bij ons koopt. Onze vleeswaren maken wij veelal zelf, dus de achterham bij onze collega in bv Brummen kan iets anders smaken dan die bij ons. Maar al onze producten zijn vervaardigd volgens oeroude traditie.

Wij hebben een moderne, goed uitgeruste slagerij en worstmakerij, hetgeen een vereiste is om aangesloten te mogen zijn bij het worstmakersgilde. Wij worden regelmatig gekeurd op verschillende onderdelen binnen het bedrijf. Van hygiëne (HACCP) tot vernieuwingen in onze vlees- en worstproducten.

Als u dus bij ons in de winkel komt bent u er van verzekerd dat wij alles in het werk zullen stellen om u te voorzien van een goed stukje vlees of vleeswaren. Bij een goed stukje vlees hoort ook een goed advies, daarom kunnen onze medewerkers u voorzien van een goed bereidingsadvies of recepten voor complete maaltijden.

Gildenieuws
Vandaag
11.9°C
geheel bewolkt
Wind: wzw 5 m/sec
dinsdag
16°C
woensdag
17°C
Spaghetti met geroosterde pompoen
Een herfstige pasta met pompoen, spekjes, pecannoten en geitenkaas! Eet smakelijk! ... de bereiding »
Recept v/d Week
Widget_39_40_spaghetti_met_geroosterde_pompoen
bereidingstijd 55 min

Openingstijden

MaandagMa 08.30 uur t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.30 uur t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.30 uur t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.30 uur t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.30 uur t/m 18.00 uur
ZaterdagZa 08.00 uur t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m